Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се разглабя навигацията???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се разглабя навигацията???

Колеги Въпроса ми е как да сваля капака дето пише алфа и да извадя навигацията ( ICS май се казваше ) ..
    Проблема ми е че половината копчета не бацат и исках да я сваля да провера от какво е това... пък и да видя дали има опция за стъпало (изходи за чинчове) ..
    Ударих яката работа на камък !! замръзнах В колата, и си скъсах нервите, а скапаната пластмаса успях само отдоло откъм командването на климатроника да откача... откоре при входа за касетката се държи и неще и неще... има ли някакъв чалъм?? да не се вади цялата навигацич направо??? ПОМАГАЙТЕ !!! не че стъпалото и неработещите компчета са толко назор, но при зглабянето нещо не мога да я напасна и не влиза като хората, от там не мога да си пускам аварийните и халогените ... цяло табло свалям на голф за смяна на радиаторче парно и го качвам за 2 часа..... тука не можах една проклета пластмаса да разколача ....

Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщение
    Колеги Въпроса ми е как да сваля капака дето пише алфа и да извадя навигацията ( ICS май се казваше ) ..
    Проблема ми е че половината копчета не бацат и исках да я сваля да провера от какво е това... пък и да видя дали има опция за стъпало (изходи за чинчове) ..
    Ударих яката работа на камък !! замръзнах В колата, и си скъсах нервите, а скапаната пластмаса успях само отдоло откъм командването на климатроника да откача... откоре при входа за касетката се държи и неще и неще... има ли някакъв чалъм?? да не се вади цялата навигацич направо??? ПОМАГАЙТЕ !!! не че стъпалото и неработещите компчета са толко назор, но при зглабянето нещо не мога да я напасна и не влиза като хората, от там не мога да си пускам аварийните и халогените ... цяло табло свалям на голф за смяна на радиаторче парно и го качвам за 2 часа..... тука не можах една проклета пластмаса да разколача ....
    Разгледай това ръководство

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Мерси колега за бързия отговор !!! нещата са както трябва вече ..

п.с. Има ли колега с такава алфа (166) и да е сложил бас каса ??? погледнах че няма чинчове... та остава да дръпмна сигнал за ампл. от колоните... ма май няма да е добър резултата...

Comment

Има поне две теми за това как да свържеш бас и колони
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщение
          Мерси колега за бързия отговор !!! нещата са както трябва вече ..

п.с. Има ли колега с такава алфа (166) и да е сложил бас каса ??? погледнах че няма чинчове... та остава да дръпмна сигнал за ампл. от колоните... ма май няма да е добър резултата...
          Не трябва на мен да благодариш, защото аз само съм ти дал нещо, което можеше и сам да намериш.

Благодарности в случая заслужава колегата Linkestis и други като него, които са си направили труда да създадат така добре онагледени и обяснени описания, каквито лично за мен са много по-ценни от каквито и да било други "user или service manual - и".

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Има поне две теми за това как да свържеш бас и колони

намерих мерси
            аз имам 2 чинча и един черен кръгъл кабел но мисля че са за сд-чеинджа сичкитш....
            Last edited by d840; d.m.y г., 21:11.

Comment

Working...
            X